Logga

2018-09-25

Vi söker två nya medarbetare.

Vi har många nya uppdrag på gång och behöver växa. Vi söker därför en uppdragsansvarig/handläggande arkitekt och en medverkande arkitekt med visualiseringsintresse.
 
Vi vill att du som söker är intresserad av att spela en aktiv roll i företagets utveckling och att bidra till en kreativ och positiv arbetsmiljö. Du delar vår vilja att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling.
 
Vi är ett litet kontor, där alla medarbetare har ett stort eget ansvar och möjlighet att delta i alla skeden av processen. Vi är måna om att ta tillvara varje medarbetares kompetens och intressen. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget och styra inriktningen på dina arbetsuppgifter.

Uppdragsansvarig/ handläggande arkitekt

Vi söker en arkitekt med minst 5 års erfarenhet. Du har förmågan och viljan att självständigt handlägga skissarbete och projektering, att leda dina medarbetare i projekt och att ansvara för kundrelationer. Som uppdragsansvarig och handläggande arkitekt har du ett eget gestaltningsansvar och tar en aktiv roll i det dagliga arbetet.
 
Du ska ha erfarenhet av alla skeden i processen, från skiss till färdiga arbetshandlingar. Du ska ha minst några års erfarenhet av att självständigt handlägga projekteringsuppdrag. Du är driven och säker på din gestaltningsförmåga, du är kvalitetsmedveten och har en god social och kommunikativ förmåga.
 
Goda kunskaper i svenska är ett krav. Erfarenhet av att jobba i Revit är meriterande.

Medverkande arkitekt med visualiseringsintresse

Vi söker en arkitekt som har något eller några års erfarenhet av arkitektyrket och som gillar att arbeta med digital visualisering, layout och grafisk formgivning. Vi vill att du har förmågan och intresset för att ta ett självständigt ansvar för kontorets visuella profil.

Du är säker på din gestaltningsförmåga, du är ansvarstagande och bra på att samarbeta i projekt. Som medverkande, och ganska snart handläggande, arkitekt kommer du att vara delaktig och spela en viktig roll i de flesta av kontorets projekt. Du kommer till en början att ha ansvar för delar i projekt som skissuppdrag och utredningar, visualiserings- och presentationsuppgifter, och för att ta fram olika typer av projekthandlingar.

Du ska ha goda kunskaper i AutoCad, Sketchup och Adobesviten, samt i VRay eller andra liknande renderingsprogram. Kunskaper i Revit är meriterande.
 
Du kommer att ha kontakter med såväl beställare som andra konsulter och leverantörer. Grundläggande kunskaper i svenska är därför ett krav.

Ansök

Välkommen med din ansökan! Skicka CV, personligt brev och portfolio till jobb@efemarkitektkontor.se

Vi vill ha din ansökan senast 26 oktober. Urval och intervjuer sker löpande.